HK Aranäs Gul

Referat

Referat: Särökometernas HK - HK Aranäs Gul

En besynnerlig match

Lördag 11 nov mötte vi Aranäs gul i vad som kom att bli en synnerligen knepig match. Gustav förlöste oss med första målet i matchen (och hans första mål för säsongen!)... men sedan körde Aranäs över oss i 10 minuter. Det hann bli 1-10 innan vi vaknade upp. Efter det höll vi jämna steg med Aranäs fram till 34:e minuten men tappade sedan de sista minutrarna och förlorade med, något missvisande, 11-25.

Vi hade med oss del flesta spelarna utom Rocko och Tristan, med uppbackning av Eva och Mathilda från F12. Jättekul att Viktor testade att vara med på match (efter en enda träning!) efter några års uppehåll - även om siffrorna visar något annat gjorde han en fenomenal insats i målet!

Vad vi gjorde bra:
Jämfört med föregående match hade vi mycket bättre kontroll på returerna. Efter de inledande, hemska, 11 minuterna fick vi ordning på försvaret och tuffade till oss ordentligt.

Vad kan vi förbättra
Som så ofta så var vi för nära deras försvar i vårt anfal, och fick därigenom ingen fart i anfallen. Kanterna kunde ha utnyttjats mycket mer. Fler växlar. Försvaret behöver gå längre ut för att möta upp. Generellt behöver vi se över vilken typ av uppvärmning vi gör så att vi börjar mer 'på'.